loading

Astrakan

”Ivelind Design är en mycket pålitlig och engagerad samarbetspartner som täcker hela kedjan genom egen bred kunskap i kombination med ett stort nätverk.

Inger är väldigt flexibel och jag uppskattar henne både för hennes positiva inställning, hennes stora tålamod och för hennes känsla för att alltid leverera en högkvalitativ produkt i rätt tid.

Det är helt avgörande för mig att jag kan känna mig trygg med min samarbetspartner avseende tid, pris och kvalitet och det lever Ivelind Design upp till på alla punkter.”

http://www.livingwithdragons.com/?printers=%D8%A3%D9%81%D8%B6%D9%84-%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D9%84%D8%B1%D8%A8%D8%AD-%D8%A3%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%A5%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A9&e32=d6 Åsa Ribbing, fd Marknadschef.

Byggnadstekniska Föreningen, BTF

”Stående ovationer, ser jättefint ut!”

click Styrelsemedlem Tomas Käll, Chefsarkitekt, F O Arkitektkontor.

” … jag tycker hela upplägget är väldigt bra och det är ett fint flyt i texterna. Kan inte föreslå något som skulle göra det bättre. Jättebra jobb det ni gjort.”

http://theiu.org/?alisa=%D8%A3%D9%81%D8%B6%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D9%84-%D9%84%D9%83%D8%B3%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84&8b2=c2 Styrelsemedlem Roland Börjesson, Yngve Lund Arkitekt AB.

Coompanion

”Det är jättekul att få jobba med ett proffs, det blir ju så himla bra grejer, det som kommer ur dina händer.”

http://investingtips360.com/?klaystrofobiya=%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%81%D9%8A-%D8%B3%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D9%87&52e=f8 Jan Svensson, Rådgivare / Affärsutvecklare, Coompanion Göteborgsregionen. Samt Verksamhetsledare, KGF Social Ekonomi Västra Götaland.

Angered

Göteborgs Stad

”Min bedömning är att Inger Ivelind har god kompetens inom dessa områden och jag var mycket nöjd med det hon levererade inom ramen för de olika uppdrag hon hade för oss.”

click Rolf Svensson fd informationschef, Gunnareds stadsdelsförvaltning.

Östra Göteborg

Göteborgs Stad

”Du tänker visst på allt… Tack! ”

اسهم شركة اسمنت ام القرى Anna Laursdotter Garpvall, Samordnare/Hälsoinformatör, Hälsoteket. 

”… det känns tryggt med dig.” 

تحليل فوركس للذهب Agneta Almqvist, Folkhälsosamordnare, Kortedala och Bergsjön.

Västra Götalandsregionen

Hälso- och sjukvårdskansliet Göteborg

”Hälso- och sjukvårdskansliet Göteborg har sedan 2005 anlitat Ivelind Design i produktion av olika informationsmaterial, rådgivning om marknadsföringsinsatser till invånare, m.m. Framförallt handlar det om målgrupperna barn/ungdomar, äldre och minoritetsgrupper.

Ivelind Design har dessutom svarat för projektledning och produktion av 37°:

Information från Hälso- och sjukvårdssnämnderna i Göteborg och Södra Bohuslän.

En kanal där vi beskriver vårt arbete kring jobbet med att förbättra tillgången till god primärvård, sjukhusvård, tandvård och folkhälsoinsatser ingår. I form av återkommande information som ett hushållsblad (folder) samt annonsen som intryck i såväl Metro som i lokaltidningar i och runt Göteborgsområdet.

Vi har ett mycket gott samarbete med Inger Ivelind.” 

click here Lena Malm, Kommunikatör

Göteborg-Landvetter Airport

”Ivelind Design har i egen regi och som projektledare för underleverantörer medverkat i analys- och strategiarbetet på ett kreativt och berikande sätt. Samarbetet med kontaktpersonen Inger Ivelind, Ivelind Design, har varit mycket gott och givande.

Inger har i våra kontakter visat prov på professionalism, hög kvalité, snabbhet, lyhördhet, flexibilitet, iderikedom, förtroende, budgetansvar och inte minst trevligt bemötande, god humor och mänsklig värme.

Jag kan därför varmt rekommendera Inger Ivelind och Ivelind Design till framtida uppdragsgivare.” 

get link Christer Kvarfordt, fd Profileringsansvarig och kommersiell chef.

Santa Maria

”Inger Ivelind är en stor resurs för sin uppdragsgivare. Förutom att hon är mycket kunnig och professionell inom sitt gebit så är hon en idéspruta och finner snabba och kreativa lösningar.

Nytänkande idéer genom olika alternativ på upplägg. Jag har haft många roliga och inspirerande stunder med Inger och kan utan tvekan rekommendera henne varmt som samarbetspartner inom reklam och marknadsföring.”

http://dinoprojektet.se/?kapitanse=arbeta-hemifr%C3%A5n-skriva&636=fe Gertrud Mark, fd Key account manager på Santa Maria.

Svenska Bussbranschens Riksförbund

”En utmärkt tidning, verkligen bra jobbat.”

Göran Hallén, utredare.

IVELIND DESIGN